Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2017 22:13 - за Андро..
Автор: katara Категория: Тя и той   
Прочетен: 1332 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 21.07.2017 22:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

отвъд дуалния код на повторяемост
(практически семинари по шаманизъм и алхимия)


 

Статии - Техническа информация
Написано от H.   
Понеделник, 15 Май 2017 09:00

I invite you to a cosmic j0ke :D


  За Андро

image



https://youtu.be/kyb7BH4_Dbs


 

Както виждаш сам по снимката, лицето му е трудно за точно разкодиране и загатнатата усмивка носи мистерия подобна на тази на Мона Лиза – никога не можеш да кажеш какво наистина се случва вътре. Гледаш и не знаеш какво да мислиш – допада ли ти или не. Странно ли е, или странно-чаровно? Имам интерес към тази рядка порода хора, които не могат да бъдат лесно определени. Обикновено те имат точната доза допускане и тихо присъствие на сила.

Доколкото разбирам с годините Андро е развил и рафинирал уникален набор от умения изграждащи шаманското му амплоа. На всеки един кръстопът в живота си е следвал вътрешния си повик за освобождение, което резултира в премахването на множеството изкуствени пластове, които всички изграждаме при преминаването ни през тази земна илюзия. Когато срещнеш човек следващ така искрено този свой априорен стремеж – това вече има естествен и непредизвикан лекуващ ефект върху теб. Такъв е и случая с Андро.

В контакта си с него бях впечатлен от умението му да прави връзки, които в ежедневието остават скрити за човек. Това ме изненада приятно, защото обикновено аз играя тази роля за хората и да видя някой да прави същото с подобна дълбочина – както казах – бе доста освежаващо. Андро следи много добре темите и думите, които използваш, забелязва моделите и възлите ти. През цялото време е с естествено притворени очи леко извън фаза, което му дава нелинеен достъп до потоците от които си изтъкан. По този начин индиректните връзки които прави постепенно се трупат количествено, като в един момент избухват качествено в целта. Като някой, чиято работа е да прави връзки, мога да призная това му синхромистично умение. Начинът по който Андро лавира в тези сфери е подобен на филм – малко нереално е да се види във всекидневния живот. Всъщност колкото повече го опознаваш, толкова повече виждаш, че той не е някой, който говори за тези неща само когато води лекции за тях – той ги живее във всеки един момент. Това го превръща в хакер на реалности и сънища. Онова, което е наистина впечатляващо и специално лично за мен, е постоянството и липсата на всякакво съмнение в подхода му към реалността. За пръв път виждам човек, който във всеки един моментдействително живее изцяло с разбирането, че обитаваме виртуална реалност изградена от дуален код. Дори аз, който съм преживявал това като факт не живея по този начин всяка една секунда. Той обаче го прави и въпреки това остава стабилен, запазвайки разсъдъка си. Само по себе си това показва, че е постигнат баланс между множество аспекти.

Разбира се, Андро е много по-богата личност, отколкото едно резюме от няколко абзаца може да представи. Една от причините поради които той е добър в това, което прави е, защото обожава себе си :) Така че бъди тактичен и уважи нуждата му да бъде прав :Р Макар че както казва той: „Красотата на нещата е, че за да бъда прав, не е нужно някой друг да греши.

Повече информация за него можеш да откриеш в сайта му http://hermeticvision.com, а ако търсиш по-непосредствено усещане – просто изгледай долното му интервю, макар в него да се прави на по-учтив, отколкото всъщност е:


със съкращение..

  

“We are all just prisoners here, of our own device.”

– The Eagles

Introduction to ‘Hermetic Vision’

Special Event! Workshops with Andro in Bulgaria, August-September 2017

NEW! Check out our Forum: LiberateLife.com

               image



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady - този е Моят Човек..
23.07.2017 13:59
заедно с H. ( Horus :)
тайната ми нет лаф..
от еони...
be you, bro:)
цитирай
2. saankia - мекото побеждава ..твърдото/ Джулия Лао Дзъ...6 век.пр Христа..
23.07.2017 14:07
За пръв път виждам човек, който във всеки един момент действително живее изцяло с разбирането, че обитаваме виртуална реалност изградена от дуален код. Дори аз, който съм преживявал това като факт не живея по този начин всяка една секунда. Той обаче го прави и въпреки това остава стабилен, запазвайки разсъдъка си. Само по себе си това показва, че е постигнат баланс между множество аспекти.
цитирай
3. misteriavechna - Да видиш
24.07.2017 15:59
Армин, съвсем пресничко е! На нас с по- малко разсъдък ни е по- весело ;))
https://youtu/9vQ6X_xFSYw
цитирай
4. milady - бебс, разбиваш меее..направоо се...одървихх/ хихихи
24.07.2017 17:51
misteriavechna написа:
Армин, съвсем пресничко е! На нас с по- малко разсъдък ни е по- весело ;))
https://youtu/9vQ6X_xFSYw

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: katara
Категория: Тя и той
Прочетен: 1076141
Постинги: 468
Коментари: 2718
Гласове: 3937
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031